תוכנית ממ/3/351א מצפה אפק

שינוי יעוד מחקלאי לאזור מלאכה ותעשיה קלה בבאר יעקב

  כללי

ועדת תכנון
מצפה אפק
סוג ועדה
מחוזית
יישוב
באר יעקב
סיווג התוכנית
מפורטת
קטגוריה
תעשיה ומלאכה
שטח התוכנית
62.645 דונם
יזם
מועצה מקומית/אזורית
גוף מתכנן
א. שפיר

  מסמכים

סטטוס תקנון תשריט ממ"ג נספח
אישור/תוקף

  מטרת התוכנית

שינוי יעוד מאזור חקלאי לאזור מלאכה ותעשיה קלה, פתיחת דרך חדשה והרחבת דרכים קיימות, הקצאת שטח ציבורי פתוח, הקצאת שטחים פרטיים פתוחים, הקצאת שטח לבנין ציבורי, הקצאת שטח למבנה שירותים, קביעת בינוי.

  שטחים

ייעוד שטח (דונם) % מהשטח מגרשים מגורים (מ"ר) יח"ד
  מוסדות ציבוריים 7.969 12.72% 2
מגרש ייעוד שטח (דונם) מגורים (מ"ר) יח"ד לא מגורים (מ"ר)
צ.1 מבנים ומוסדות ציבור 6.468
3 שרותים ציבוריים 1.501
  תעשיה ומלאכה 35.926 57.35% 3
מגרש ייעוד שטח (דונם) מגורים (מ"ר) יח"ד לא מגורים (מ"ר)
1 תעשיה קלה ומלאכה 14.430 5,772
2 תעשיה קלה ומלאכה 15.795
2000 תעשיה קלה ומלאכה 5.701
  שטח לדרכים 11.949 19.07% 1
מגרש ייעוד שטח (דונם) מגורים (מ"ר) יח"ד לא מגורים (מ"ר)
2004 דרך או כביש או חנייה 11.949
  שטחים פתוחים 6.801 10.86% 3
מגרש ייעוד שטח (דונם) מגורים (מ"ר) יח"ד לא מגורים (מ"ר)
2001 שטח פרטי פתוח 2.950
2002 שטח פרטי פתוח 0.700
2003 שטח פרטי פתוח 3.151
סה"כ 62.645 100% 9 0 0

  מגרשים

מגרש ייעוד שטח (דונם) מגורים (מ"ר) יח"ד לא מגורים (מ"ר)
2004 דרך או כביש או חנייה 11.949
צ.1 מבנים ומוסדות ציבור 6.468
2001 שטח פרטי פתוח 2.950
2002 שטח פרטי פתוח 0.700
2003 שטח פרטי פתוח 3.151
1 תעשיה קלה ומלאכה 14.430 5,772
2 תעשיה קלה ומלאכה 15.795
2000 תעשיה קלה ומלאכה 5.701
3 שרותים ציבוריים 1.501

  תהליך אישור

סטטוס תאריך הערה
פרסום לתוקף ברשומות 29.11.79

  גושים וחלקות

גוש חלקה
3831 150 , 168
3833 1 , 121
4244 12-14 , 140
4245 21 , 57

  תוכניות קשורות

תוכניות משתנות
מס' תוכנית סוג יחס סטטוס
ממ/825 שינוי פרסום לתוקף ברשומות 03.06.82
תוכניות משנות
מס' תוכנית סוג יחס סטטוס
ממ/3/351/ב שינוי פרסום לתוקף ברשומות 20.05.88
ממ/1477 שינוי פרסום לתוקף ברשומות 06.11.90
ממ/1/1477 שינוי פרסום לתוקף ברשומות 08.08.93
ממ/1/1556 שינוי פרסום לתוקף ברשומות 07.03.13

* המידע באתר ניתן כשירות לציבור ולא יכול לשמש כעילה לתביעה כלשהי, הכל בהתאם לתנאי השימוש.